Matematik
vektorer
14. november 2004 af
terrafox (Slettet)
Har brug for lidt hjælp i denne sene nattetime. Opgaven lyder: om to vektorer a og b gælder |a|= 2 |b|= 3 og |a+b| = 3
beregn gradtallet for vinklen mellem a og b
På forhånd tak
Mvh. Troels
beregn gradtallet for vinklen mellem a og b
På forhånd tak
Mvh. Troels
Skriv et svar til: vektorer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
