Kemi

Fysikrapport..... Hææælp!!!

15. marts 2009 af Ole Højland (Slettet)

Kan nogle hjælpe mig med 2 reaktionsskemaer

1.

Brintoverilte + Brunsten --> ?

2.

Ilt +  svovl (forbrænding) --> ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. marts 2009 af cicis (Slettet)

kan du finde formlerne på ilt og det andre ting så kan jeg prøve at skrive forbrænding op


Svar #2
15. marts 2009 af Ole Højland (Slettet)

1. Ilt

Brunsten = MnO2

Brintoverilte = H2O2

2.

Ilt = 02

Svovl = S


Skriv et svar til: Fysikrapport..... Hææælp!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.