Fysik

Dataspor på CD

16. marts 2009 af TinnaDSS (Slettet)

Hejsa. Jeg skal give en vurdering af, hvor mange dataspor en CD-ROM har. Jeg har fundet ud af afstanden d = 1.628*10^-6m.

Jeg ved ikke helt hvad jeg skal gøre nu. CD-ROM'ens diameter er 12 cm og den miderste cirkels diameter er 4,3 cm. Hvis det er jeg bare skal bruge radius så er den 3,5 cm.

Vil gerne have forklaret det. På forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. marts 2009 af Daniel TA (Slettet)

 Du ved hvor meget et dataspor, d, fylder og du ved hvor meget plads der er til dine dataspor, r. Så kan du opstille en simpel ligning:

n*d=r =>n=r/d, hvor n er antal.


Svar #2
25. marts 2009 af TinnaDSS (Slettet)

Ok. Mange tak for hjælpen. Jeg fandt på en eller måden selv ud af det, Men TUSIND TAK fordi du skrev! Så blev jeg nemlig lige sikker på at det jeg havde gjort var korrekt... ;-p


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. marts 2009 af Daniel TA (Slettet)

 Det var skam så lidt. Det er dejligt, at der er nogen der er så glade for noget hjælp :)


Skriv et svar til: Dataspor på CD

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.