Matematik

frimærk

21. marts 2009 af biqqu (Slettet)

Et postkort måler 14x9 cm frimærket måler 2x3 cm hvor mange procent udgør frimærket?
 

Håber på en hjælpende hånd. tak


Svar #1
21. marts 2009 af biqqu (Slettet)

kan det passe: 6/3 = 2 = 20%


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. marts 2009 af kieslich (Slettet)

'Frimærke areal' / 'Postkort areal' * 100%


Svar #3
21. marts 2009 af biqqu (Slettet)

Porstkort areal: 14*9=126

Frimærk areal: 60

Procent: 6/126*100=4,76cm^2


Svar #4
21. marts 2009 af biqqu (Slettet)

4,76%*

Har fundet ud af det, tak


Brugbart svar (0)

Svar #5
21. marts 2009 af kieslich (Slettet)

% ikke cm^2, ellers rigtigt.


Skriv et svar til: frimærk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.