Matematik

geometri

22. marts 2009 af Nim22 (Slettet)

Er igang med en opgave omkring geometri -

betragt trekant ABC. Vinkel C=90 grader, a=7 og b=10. Find de manglende sider. For at fx lave sinus på den her, så skal man jo have et "par" som man siger det, men det har jeg ik!

hvordan kommer man så videre?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. marts 2009 af peter lind

Brug Pytagoras


Svar #2
22. marts 2009 af Nim22 (Slettet)

så det bliver: 7^2+10^2=149, som man så tager kvatradroden af, så har man c


Skriv et svar til: geometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.