Studievejledning

Læge, men samfundsvidenskablig linje?

22. marts 2009 af knudsen1 (Slettet)

Hej.

Jeg har på det seneste virkelig gået og haft en drøm om at blive læge, problemet er bare at jeg går på en samfundsvidenskabelige linje, med engelsk A, samf, B, bio B... Jeg har dog hævet matematik på B, mens jeg skal have fysik på C-niveau i 3g,(obligatorisk) og så overvejer jeg at vælge kemi på c istedet for naturgeografi. Men da man skal have mat A, fysik B, kemi B for at have en chance for at komme ind på lægestudiet, overvejer jeg at tage supplering efter gym, men er det dumt? og nogen der ved hvor langtid det vil tage, at skulle til at læse hele 3 fag op på et højere niveau? ved godt at jeg bare kunne ha valgt en naturvidenskabelig linje, men er ikke lige den bedste til fysik og kemi. Og mat, tror jeg ikke jeg ville kunne klare på et A-niveau, så er det helt hen i vejret? elller hvad?

m.v.h camilla.


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. marts 2009 af Jerslev

#0: Det vil tage dig et år at supplere de adgangsgivende fag op på de niveauer, der er krævet, hvis du skal læse dem som enkeltfags HF. Du kan nemlig kun GSK'e et niveau i et fag.

- - -

mvh

Jerslev


Brugbart svar (1)

Svar #2
23. marts 2009 af Eksamenshaj. (Slettet)

#0

Når du har afsluttet din eksamen, kan du godt tage flere fag ad gangen på gsk. Du kan kun tage et gsk-fag i selve sommerferien, men over et år kan du sagtens nå flere. Du får su hvis du har mindst 16 timer om ugen.

Matematik på A er meget ligesom på B, blot er der flere emner over samme tidsrum. Jeg synes dog ikke at emnerne bliver sværere at forstå, så hvis du består B kan du også klare A-niveauet.


Skriv et svar til: Læge, men samfundsvidenskablig linje?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.