Fysik

Fotonenergi

22. marts 2009 af bugmenot1234 (Slettet)

Har et simpelt spørgsmål. Hvis jeg skal beregne fotonenergien af en foton. Hvordan gør jeg så?

Jeg skal finde tre forskellige ud fra absorptionslinjerne som er 340, 360 og 670 på absorptionsspektrummet.

Hvad skal jeg så gøre?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. marts 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Hvilken enhed har 340, 360 og 670?


Brugbart svar (1)

Svar #2
22. marts 2009 af ahmed1111 (Slettet)

For at beregne fotonenergi skal du brug følgende formel:

Efoton=h×(c/lamda)

h = plancks konstant (6,63×10^-34 Js)

lamda = bølgelængde ( i meter) 

c= lysets fart ( 3,00×10^8m/s)


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. marts 2009 af Jerslev (Slettet)

#2: Det kræver blot, at man ved, hvorfra den formel kommer. =)


Skriv et svar til: Fotonenergi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.