Kemi

So

24. marts 2009 af nikodemus (Slettet)

Hvordan beregner jeg stofmængden af OH-, som jeg bruger i en titrering, når jeg har disse informationer:
- 100 mL bægerglas med 0,100 M NaOH tilsættes en automatburette

- Rumfang af NaOH opløsning brugt ved titreringen = 19,65
- Og så kan jeg selvfølgelig finde ud af, at den molare masse for OH- er lig 17,008, ved at kigge i det periodiske system


 


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. marts 2009 af Zipzap112 (Slettet)

Nej, det meget simplere. Du bruger denne MEGET brugte sammenhæng: n = V * c

Du har koncentrationen (c) = 0,100 M, og du har det tilsatte volumen (0,01965 L).

Du sætter det ind i formlen og du får svaret.


Skriv et svar til: So

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.