Matematik

Krumning

24. marts 2009 af bravery2008 (Slettet)

Jeg har en opgave hvor jeg skal bestemme krumningen k(t) for t=1,808.
Vektorfunktionen er opgivet.. Hvad stiller jeg op?? Håber der er nogen der vil hjælpe!!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. marts 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Krumningen er noget med den andenordensafledede.


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. marts 2009 af lallenalle (Slettet)

κ = 1 / |R| = |(r' )→ × (r" )→|/ |r' |3 . 

                
 


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. marts 2009 af mathon

v = dr/dt
a = d2r/dt2

κ = |v x a|/|v|3


Skriv et svar til: Krumning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.