Kemi

Polaritet

26. marts 2009 af Tnuggi (Slettet)

Er C-O-C mere polært end C=O? Og evt. hvorfor/hvorfor ikke :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. marts 2009 af Larsendrengen (Slettet)

Ladningsforskydningen i en C=O er meget større end i en ether C-O-C binding. Det betyder så at C=O har et større dipolmoment og dermed også mere polær.


Skriv et svar til: Polaritet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.