Matematik

differention

27. marts 2009 af aiszaxs (Slettet)

hej, hvordan differentiere jeg udtrykket

f(x)=33402/x*kr+6.67*x

mvh simon


Svar #1
27. marts 2009 af aiszaxs (Slettet)

hallo!!


Brugbart svar (1)

Svar #2
27. marts 2009 af mikeh (Slettet)

smid det i mathcad?

hvorfor har du skrevet kr midt i det hele? er det bare en konstant eller hvad ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. marts 2009 af lallenalle (Slettet)

diff ledvist og benyt reglen for diff af brøker


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. marts 2009 af lallenalle (Slettet)

f(x)=33402/x*kr+6.67*x

f´(x) = (33402*(1/x)´+(6,67*x)´ = 33402*(-1/x^2)+6,67


Skriv et svar til: differention

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.