Matematik

Kvadratrodssammenhæng

27. marts 2009 af mathias-s (Slettet)

Hej

Jeg har, at V som funktion af M er en kvadratrodssammenhæng,

og at V som funktion af √M er en lineær sammenhæng.

Hvordan kan det forklares?

Tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. marts 2009 af kieslich (Slettet)

V(M) = k*√(M)


Svar #2
27. marts 2009 af mathias-s (Slettet)

Ja det passer. Tak.

Men med ord, hvordan/hvorfor kan den blive til en lineær funktion?


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. marts 2009 af kieslich (Slettet)

Ligner den ikke y = a*x + b (lineær sammenhæng) hvor x =√M, og b = 0 ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. marts 2009 af lallenalle (Slettet)

det bytyder i virkeligheden bare at hvis du i et koordinat system placerer √M ud af x aksen og V op ad y-aksen fås en ret linje gennem (0,0) da b i dette tilfælde er 0


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. marts 2009 af kieslich (Slettet)


Skriv et svar til: Kvadratrodssammenhæng

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.