Matematik

integralregning

29. marts 2009 af biqqu (Slettet)

Hej, jeg ville lige få en opgave rettet.

En funktion f er bestemt ved f(x) = 3x^3 - 24x^2 + 48x. Bestem den stamfunktion til f , hvis graf går gennem punktet P(4,60). Jeg har fundet stamfunktionen, og derefter sat f(4) ind på x's pladser og skrevet 60 på den anden side af lighedstegnet, har dermed fået k til at være = 764


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. marts 2009 af kieslich (Slettet)

Jeg får k = -4. Kan du vise lidt mere af dine udregninger?


Svar #2
29. marts 2009 af biqqu (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. marts 2009 af kieslich (Slettet)

I fjede sidste linje har du 192-512+384  som du i næste linje får til -704. Jeg får 64.


Svar #4
29. marts 2009 af biqqu (Slettet)

det kan jeg godt se :) tak


Skriv et svar til: integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.