Matematik

Lininger

30. marts 2009 af xXDeltaXx (Slettet)

hvordan løser jeg liningen <span style="font-size:14.0pt;font-family:"Times New Roman","serif"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";mso-ansi-language:DA;mso-fareast-language: DA;mso-bidi-language:AR-SA">6x + ( 9 – 4x) = 20 – ( 3x – 34 ) med ud regninger


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. marts 2009 af lallenalle (Slettet)

6x + ( 9 – 4x) = 20 – ( 3x – 34 ) (=)

2x+9 = 20-3x+34 (=)

5x = 45 (=)

x= 45/5 (=)

x = 9


Svar #2
30. marts 2009 af xXDeltaXx (Slettet)

 tak


Skriv et svar til: Lininger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.