Kemi

Kemiopgave om lattergas.

31. marts 2009 af svendsensmand (Slettet)

Nogle der kan hjælpe med følgende opgave om lattergas?


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. april 2009 af M;e (Slettet)

Hvad skal du have hjælp til? :)


Brugbart svar (1)

Svar #2
01. april 2009 af Ramses I (Slettet)

Jeg har løst opgaven i et regneark som jeg vedhæfter. For udledning af formler henviser jeg til tidligere opgaver vedrørende reaktionshastighed og Arrhenius. Det er de samme principper, der bruges dvs. Van't Hoff plot til bestemmelse af n' de orden og hastighedskonstant. Der laves ret linie til bestemmelse af k, i dette tilfælde 1. ordens udtrykket. Til opgaven om aktiveringsenergi bruges den udvidet Arrhenius ligning samtidig med et Arrhenius-plot.

Vedhæftet fil:Opg. N2O.xls

Brugbart svar (1)

Svar #3
13. maj 2009 af Carolina_S (Slettet)

Hej

Jeg er igang med at lave den samme opgave (træning til eksamen på fredag :( )

mit problem er i c, jeg ved det er først reaktions orden og udfra ligningen kan jeg se at k er -.002276,

f(x)=-.002276x + -1.38625

når jeg regner k ved 800k så får jeg rigtig mæreklig tal :S.

jeg brugt solve funktion : solve(ln(k)=(-0.002276/800) + (-1.38625),k) = 0.25001 :S

Bliver rigtig glad hvis i har mulighed for at hjælpe


Skriv et svar til: Kemiopgave om lattergas.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.