Matematik

Statistik

01. april 2009 af Melinka (Slettet)

Hej

Har lige en opgave med en Factorial Moment Generating Function

0.4t+0.3t2+0.2t3+0.1t4

og skal finde dens probality function. Hvordan gør jeg det?

Tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. april 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Din funktion f(t) kaldes sandsynlighedstætheden (tætheden af fordelingen). Din sandsynlighedsfunktion er så defineret som P(t1≤X≤t2) = ∫f(t)dt mellem grænserne t1 og t2 Det skal forstår sådan, at funktionen er defineret på et interval [a,b] og vi taler om en kontinuert variabel, der tilfredsstiller a≤t1≤t2≤b. Men der er to betingelser for at vi kan kalde en sandsynlighedsfunktion (eller tæthedsfunktion), det er:

a) f(t)≥0 på intervallet [a,b] og

b) ∫f(t)dt = 1, t mellem a og b, så vi får

∫(o,4*t+0,3*t2+0,2*t3+0,1*t4 = 1

Du skal så finde et interval, der tilfredsstiller betingelse b.


Skriv et svar til: Statistik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.