Matematik

meget svær!

05. april 2009 af mille123456 (Slettet)

Opgaven lyder:

-3x2-5x-3=6x+7

jeg ved at den giver x=-2  V  x= -5/3

hvordan skriver man en mellemregninge for den her opgave?


Svar #1
05. april 2009 af mille123456 (Slettet)

hov,opgaven lyder -3x^2 - 5x - 3 = 6x+7


Brugbart svar (1)

Svar #2
05. april 2009 af ibibib (Slettet)

Det er en andengradsligning. Saml alle led på den ene side af lighedstegnet og beregn derefter diskriminanten.


Brugbart svar (1)

Svar #3
05. april 2009 af Galningen (Slettet)

Se vedhæftet...

Vedhæftet fil:Ligning.doc

Skriv et svar til: meget svær!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.