Matematik

Afleveringsopgave

06. april 2009 af enjessen (Slettet)

Hej.
Jeg har brug for hjælp til en aflevering .

det er opgave 13 på denne hjemmeside. Det er STX 2008 Dec. B niveau.


http://www.uvm.dk/~/media/Files/Udd/Gym/PDF08/Eksamen/Opgaver/081212_opgave_STX083%20MAB.ashx

opgave ligger under denne hjemmeside.


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. april 2009 af kieslich (Slettet)

Volumet skal være 125. Volumet kan udregnes som bredde*længde*højde, (kald højden h). Sæt nu bredde*længde*højde = 125 og isoler h. så fortsætter vi derfra


Svar #2
06. april 2009 af enjessen (Slettet)

Jeg har lagt den forkerte opgave ind.
vil du måske prøve og kigge på den rigtige ?

det er stadig opgave 13

http://www.uvm.dk/~/media/Files/Udd/Gym/PDF08/Eksamen/Opgaver/080821_opgave_stx_082_matB.ashx


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. april 2009 af richterklanen (Slettet)

f(x) = 1 / x + 2x. F(x) = ln|x| + x2 + k, F(1) = 7. Find k.


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. april 2009 af kieslich (Slettet)

Den er alt for men til maskinen. så lad os tage den trin for trin: Har du fundet stamfunktionen?


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. april 2009 af kieslich (Slettet)

Richter, du er alt for hurtig og alt for rar :)


Svar #6
06. april 2009 af enjessen (Slettet)

Tusinde tak for hjælpen


Brugbart svar (0)

Svar #7
06. april 2009 af richterklanen (Slettet)

#5 Skal ikke gentage sig; men iøvrigt rart at vide.


Skriv et svar til: Afleveringsopgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.