Matematik

Folkeskoleniveau (ligning)

07. april 2009 af Meltem00 (Slettet)

Håber I gider at hjælpe mig med at regne ligningen ud?

Den lyder følgende:

8x+(5x-6-4x+1) = x-(x-4)


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. april 2009 af 215 (Slettet)

 8x+(5x-6-4x+1)=x-(x-4)
<=>
8x + 5x - 6 - 4x + 1 = x - x + 4 
<=>
8x +5x - 4x = 4 +6 - 1
<=>
9x = 9  

<=> 
x = 9/9 = 1
 


Svar #2
07. april 2009 af Meltem00 (Slettet)

Tak for hjælpen... Vil du hjælpe mig med en ligning til?  Den er lidt anderledes...:s


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. april 2009 af 215 (Slettet)

Tjooo det kunne jeg godt 


Svar #4
07. april 2009 af Meltem00 (Slettet)

Alletiders... 2½x-(9-3x)=5x+(-4)


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. april 2009 af 215 (Slettet)

2½x-(9-3x)=5x+(-4)
<=>
2½x - 9+3x = 5x + (-4)
<=>
2½x + 3x -5x = 9 -4
<=>
0,5X = 5
<=>
x = 5/0,5 = 10


Skriv et svar til: Folkeskoleniveau (ligning)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.