Matematik

korrekt svar?

09. april 2009 af Limling (Slettet)

I tabellen ses bruttonationalproduktet pr. indbygger i USA og kina for året 2003. Endvidere ses den årlige vækstrate i bruttonationalproduktet pr. indbygger for årene 1990-2003 i de to lande.

Usa 37562 ( bruttonationalproduktet pr indbygger i 2003) l 2,1% (Årlige vækstrate 1990-2003)

Kina 5003 ( bruttonationalproduktet pr indbygger i 2003) l 8,5 % (Årlige vækstrate 1990-2003)
 

I det følgende forudsættes, bruttonationalproduktet pr. indbygger i de to lande vil vokse med uændret årlige vækstrate efter 2003.
 

a) Bestem, hvad bruttonationalproduktet pr. indbygger vil være i Kina i år 2020?

Jeg får 20023,3. Er det rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. april 2009 af kieslich (Slettet)

ja.


Svar #2
10. april 2009 af Limling (Slettet)

Så skal jeg bestemme hvornår bruttonationalproduktet pr. indbygger er ens i de to lande.. Jeg får x = 33

Betyder det så, at det er 33 år efter 2003?


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. april 2009 af Exupery (Slettet)

Ja. Du har jo 2003=0 i forskriften.


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. april 2009 af kieslich (Slettet)

yes, år 2036


Svar #5
10. april 2009 af Limling (Slettet)

Super.. tusind tak for hjælpen :)


Brugbart svar (0)

Svar #6
05. oktober 2010 af Tjobi (Slettet)

Hvordan finder du svaret til opgave a) ?


Brugbart svar (0)

Svar #7
05. oktober 2010 af kieslich (Slettet)

af oplysningerne ses at bruttonationalproduktet for  K(x) = 5003*(1+0.085)x      x = antal år efter 2003


Brugbart svar (0)

Svar #8
05. oktober 2010 af Tjobi (Slettet)

arg. super, tak (:


Skriv et svar til: korrekt svar?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.