Matematik

Hjælp det haster

10. april 2009 af dududu (Slettet)

matematik - problemløsning.

jeg er har en afleverning, som jeg gerne vil have hjælp til i nogle opgave.

1. Parkens græs

opgave 1.4& 1.6

2. fodboldbanen

opgave 2.5 & 2./

3. bliver han rig?

opgave 3.5

4. løber han for pengene?

opgave 4.2

Håber i vil hjælpe :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. april 2009 af eightx2 (Slettet)

Det ville jo nok være lidt nemmere hvis du nu skrev, hvad opgaverne gik ud på. Måske.


Svar #2
11. april 2009 af dududu (Slettet)

1 parkens græs.

arealet af græstæppet er 7920 m2.
der skal bruges 237,6 kg græsfrø.

græsfrøene koster 881,60 kr plus 25% moms for en sæk med 20kg.
der bliver spurgt om: hvor meget koster græsfrøene til græstæppet?
så fik jeg det til: 237,6:20= 11,88
11,88*881,60*1,25= 13091,76kr.
^ passer det?

1.4
der bliver sagt: for at give græsset større slidstyrke sættes stave med kunstgræs svarende til 1/5 af græstæppet. hver kunstgræsstav fylder ca. 2,5 sm2.
der bliver spurgt: hvor mange kunsgræsstave skal der sættes i hele græstæppet?

1.6
græsslåmaskinens bredde er 1,52m.
vis ved beregning for hvor langt gartneren skal køre for at slå græsset?

2. fodboldbanen

en fodboldbanes længde er: min. 90m - maks. 120m... bredde: min. 45m - maks. 90m
2.6

angiv forslag til længde og bredde på en fodboldbane med et areal på en halv hektar (1 hektar= 10000)



 


Svar #3
11. april 2009 af dududu (Slettet)

er der ikke nogen der har lavet den så jeg ikke behøver og skrive alt det?;i


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. september 2009 af klogejan (Slettet)

ved 2.6

siger du bare ;

50m  bredde

100 m længde

50*100 = 5000

En hel hektar er 10000

Og en halv er 5000


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. september 2009 af LLinnea (Slettet)

Hvad så med opg. 2 hvordan regnes den?


Skriv et svar til: Hjælp det haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.