Matematik

Rentesregning

12. april 2009 af BigBadBrownie (Slettet)

Hej allesammen.

Jeg er i gang med at skrive en emneopgave i matematik og rentesregning, og jeg skal skrive hvordan man finder ydelsen. En af mine venner siger, at jeg skal bruge en der hedder:

Y = A0 x  r  :  (1-(1+r)^-n) og han siger der kun er den ene.


Men i matematiktimerne har vi fået to formler: 

Y = (A0 x r) : (1-(1+r)^-n)

og 

Y = (An x r) : ((1+r)^n-1)

Hvilke formler skal jeg bruge, og hvordan ved man hvornår de forskellige skal bruges?

På forhånd tak.
 


Skriv et svar til: Rentesregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.