Matematik

Hjælp mig...

13. april 2009 af Necla (Slettet)

De 4 måneder, hvor det regner mest, er regntiden.

hvor mange procent af den årlige regnmængde falder i regntiden???

Kan  i ikke hjælpe jeg forstår det ikke

:(


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. april 2009 af ibibib (Slettet)

Hvor mange procent er 4 ud af 12?

4/12·100 % = 33,33 %


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. april 2009 af ibibib (Slettet)

Hov, der mangler vist mange oplysninger i denne opgave...


Svar #3
13. april 2009 af Necla (Slettet)

Tak


Svar #4
13. april 2009 af Necla (Slettet)

Hva mener du med at der mange opgaver


Brugbart svar (0)

Svar #5
13. april 2009 af kieslich (Slettet)

Vi mangler oplysninger om hvor meget vand der falder hver måned:


Svar #6
13. april 2009 af Necla (Slettet)

der falder ihvert fald 175 hvert år... hjælper det...


Brugbart svar (0)

Svar #7
13. april 2009 af kieslich (Slettet)

Og hvor meget  falder i regn tiden ?


Svar #8
13. april 2009 af Necla (Slettet)

#6
 

der falder ihvert fald 175 cm hvert år... hjælper det...


Svar #9
13. april 2009 af Necla (Slettet)

De 4 måneder der regner mest er regntiden...


Brugbart svar (0)

Svar #10
13. april 2009 af kieslich (Slettet)

Lyder som om du sidder med en graf som du skal aflæse. Hvis der for eksempel falder 90 cm regn i regntiden, og 175 cm i alt på et år. Så er procentdelen der falder i regntiden = 90/175 *100% = 51,4%.


Skriv et svar til: Hjælp mig...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.