Engelsk

evt. rette og hjælpe?

16. april 2009 af ilubabs (Slettet)

hej, nogen der vil rette det igennem, jeg har forsøgt så godt jeg kunne.


Every day hear we about a new person there have commit a crime but why do people this stupid things, when they know that it will realized for them in the last end. It is often immigrates groups we hear about but a lot of Danish young people there have commit a crime.
for a lot of years ago, was there not so many news about a new crime, like to day, but for 25 years ago, was there a lot of young there commit a crime.
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. april 2009 af Isomorphician

hear we = we hear

there have = there has

commit = committed

do people this = do people do these

it wil realized for them in the last end = ???

immigrates groups = immigrant groups

Danish young people = young Danes

there have commit a crime = who have committed a crime

for a lot of years ago = years ago

was there not so many news = there was not so much news

to day = today

for 25 years ago = 25 years ago

was there = there was

there commit = who committed


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. april 2009 af [email protected] (Slettet)

Every day we hear about a new person who have committed a crime, but why does people do something that stupid, when they will be found out in the end? We often hear about immigrant groups having committed crimes, but many Danish youngsters also commit crimes. Many years ago there were almost no news about crimes, today 25 years later many young people commit crimes.

Kære Skriver (ilubabs?) Jeg har forsøgt at få din tekst til at lyde som flydende engelsk, men du skal passe rigtig meget på med at bruge teksten direkte, for der var mange linier i din tekst hvor jeg måtte gætte mig til det du gerne ville sige. 

Jeg vil foreslå dig at du begynder at se DVD film med engelsk tale og engelske undertekster. 

Hvis det er for svært for dig at forstå filmen i første omgang, kan du se den nemmeste og sjoveste fremgangsmåde på min hjemmeside. (start med tekster på et sprog du forstår rigtig godt).

med venlig hilsen

Lea Thume www.thume.dk


Skriv et svar til: evt. rette og hjælpe?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.