Matematik

V=Pi* r2*h ???

16. april 2009 af Tamara Dawson (Slettet)

Sådan findes rumfang, men hvad hvis man kender det med samt højden af et cylinder og gerne vil finde ud af hvad radius er?

Ved ikke om det bare er fordi det er sent, men kan hverken komme i tanke om det eller finde noget om det på nettet.


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. april 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Isoler r.


Brugbart svar (1)

Svar #2
16. april 2009 af Youngmann (Slettet)

Så isoler du bare r i din formel.


Svar #3
16. april 2009 af Tamara Dawson (Slettet)

Vil det være for galt at bede om et eksempel? :I er helt blank 


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. april 2009 af Jerslev (Slettet)

#3: Start med at dividere på hver side med pi*h.


Brugbart svar (1)

Svar #5
16. april 2009 af Youngmann (Slettet)

Et eksempel:

v = λ/f

vi vil nu isoler f :

f = v/λ


Svar #6
16. april 2009 af Tamara Dawson (Slettet)

Tak skal i have begge to .. :) 


Brugbart svar (1)

Svar #7
16. april 2009 af Emu90 (Slettet)

Her er svaret.

Vedhæftet fil:mat2.doc

Brugbart svar (1)

Svar #8
16. april 2009 af Youngmann (Slettet)

...der skal selvfølgelig stå       v = λ · f      og ikke      v = λ/f      :)


Skriv et svar til: V=Pi* r2*h ???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.