Kemi

haster: hjælp til kemiopgave;D

16. april 2009 af kk123 (Slettet)

Hej derude;)

jeg har en opgave om titrering..

opgaven lyder:

Beregn den formelle koncentration af ethansyreopløsningen ud fra den tilsatte stofmængde NaOH i ækvivalenspunktet..

jeg har beregnet stofmængden ud for NaOH, men det er koncentrationen af ethansyre jeg ikke kan regne ud..

Stofmængden af NaOH:

n(NaOH)= c*v= 0,1M * 0,0337L = 0,00337 mol

 vi tilsætter 0,025 mL af ethansyre så det er "v". men det er c jeg ikke ved hvad er..


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. april 2009 af o1Murten (Slettet)

giv mig din msn, så sender jeg dig den rapport jeg har lavet omkring samme forsøg :)


Svar #2
16. april 2009 af kk123 (Slettet)

kan du ikke skrive din? så tilføjer jeg bare;)


Skriv et svar til: haster: hjælp til kemiopgave;D

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.