Matematik

JEG DUMPER TIL MIN EKSAMEN

18. april 2009 af mille123456 (Slettet)

HVORDAN LØSER MAN DENNE SLAGS AFOPGAVE;

r1=-2, r2 =-2 og (g,h) = (-1,-1) ???????????

pleassee help me


Svar #1
18. april 2009 af mille123456 (Slettet)

hvad skal jeg gøre? kan i skær det i pap for mig så jeg kan forstå det


Brugbart svar (1)

Svar #2
18. april 2009 af Daniel TA (Slettet)

 Hvad i alverden går opgaven ud på?! :S


Svar #3
18. april 2009 af mille123456 (Slettet)

Angiv en forskrift for det andengradspolynomium f, der har rødderne r1 og r2, og hvor parablen går gennem (g,h), når:    r1=-2, r2 =-2 og (g,h) = (-1,-1)


Brugbart svar (1)

Svar #4
18. april 2009 af Daniel TA (Slettet)

 f(x)=ax2+bx+c=a(x-r1)(x-r2)


Skriv et svar til: JEG DUMPER TIL MIN EKSAMEN

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.