Matematik

PROBLEEEEEEM

19. april 2009 af mille123456 (Slettet)

(Jeg får sådan en slag af opgaver til min kommende eksamen.. har i mulighed for at vise mig hvordan man løser denne slags opgave og "skær det i pap for mig" plzzz )

jeg vil vide hvordan man finder a.

Angiv en forskrift for det andengradspolynomium f, der har rødderne r1 og r2, og hvor parablen går gennem (g,h), når: r1=-2, r2 =-2 og (g,h) = (-1,-1)


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. april 2009 af kieslich (Slettet)

Det hjælper ikke at oprette flere indlæg med det samme emne. Bliv ved et indlæg og bliv ved med at spørge der. Tidligere fik du at vide hvad du skal gøre. Fortæl hvad du ikke forstår ved det som blev skrevet i det tidligere indlæg, så fortsætter vi derfra.


Skriv et svar til: PROBLEEEEEEM

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.