Matematik

afleveringopg om koordinatsystem

19. april 2009 af sharra (Slettet)

det er fordi jeg har lavet en áfleveringsopgave

og to af opgaverne er jeg i tvivl fordi opg 5.2 og 5.3 skal jeg lavde koordinatsystem og jeg har lavet en koordinat hvor de begge to er men hvordan kan jeg beskrive at 5.3 er også opstillet koordinatsystemet for da jeg viste min lære sagde at det ikke er en gætte konkurence og at jeg skulle beskrive en måde 

håber jeg får svar  


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. april 2009 af morell18 (Slettet)

hmm.. kunne du ikke lige opstille opgaverne så skal jeg hurtigt give dig metoden/løsningen.


Svar #2
19. april 2009 af sharra (Slettet)

JOV

ALTSÅ OPG 5,2 SIGER SÅDAN TEGN GRAFEN FOR LIGNINGEN I ET KOORDINATSYSTEM MED ENHEDER, SOM VIST

OG 5,3 SIGER SÅDAN HER EN AF DE STORE VEJDRAGERE TIL BROEN VEJER 5400TON

TEGN I KOORDINATSYSTEMET ET LINJESTYKKE, DER VISER SVANENS DYDGANG, NÅR DEN SEJLER MED DENNE BELASTNING(VÆGT)

HÅBER JEG KUNNE GODT FORKLARE


Svar #3
19. april 2009 af sharra (Slettet)

OG JEG HAR LAVET EN KOORDINATSYSTEM SAMMEN MED OPG 5,2 OG 5,3 MEN HVORDAN KAN JEG FORKLARE AT OPG 5,3 ER OGSÅ MED I DEN KOORDINATSYSTEM'


Svar #4
19. april 2009 af sharra (Slettet)

KAN JEG FÅ HJÆLP PLISS HAR BRUG FOR HJÆLP TIL DEN OPG


Svar #5
19. april 2009 af sharra (Slettet)

KAN DU HJÆLPE MIG ELLERS SÅ FÅR JEG NOK IGEN DÅRLIGE KOMMENTAR FRA MIN LÆRER


Svar #6
19. april 2009 af sharra (Slettet)

HVORFOR SKRIVER DU IKKE


Brugbart svar (0)

Svar #7
19. april 2009 af morell18 (Slettet)

men hvilken lininger er da opgivet, altså af formen y=ax+b? mangler konkrette oplysninger. Har du ikke et link til det?


Brugbart svar (0)

Svar #8
19. april 2009 af morell18 (Slettet)

altså jeg skal bruge de oplyste enheder..


Svar #9
19. april 2009 af sharra (Slettet)

HVAD BETYDER ENHEDER


Brugbart svar (0)

Svar #10
19. april 2009 af kieslich (Slettet)

Det hjælper ikke at råbe, det er bare uhøfligt. Kan du ikke skrive hele opgaven her, og så meget som du hidtil har lavet. Det bliver lidt nemmere hvis vi har alle oplysninger.


Svar #11
19. april 2009 af sharra (Slettet)

JOV SORRY ER  LIDT FORVIRRET


Brugbart svar (0)

Svar #12
19. april 2009 af morell18 (Slettet)

enheder er dine x og y værdier har du fået oplyst en forskrift som feks kunne lyde som Y= 2x+4 altså i stil med det? eller noget andet?

hvis du vil skrive alle oplysninger ned helt præcis vil det blive nemmere at hjælpe dig. Lige nu er det ikke mulligt da ´vi ikke har et udgangspunkt.


Svar #13
19. april 2009 af sharra (Slettet)

OPG SVANNE 5

DE TUNGE DELE TIL VESTBROEN BLEV SEJLET UD MED FLYDEKRANEN SVANEN

NÅR SVANEN IKKE LØFTER NOGET HAR DEN EN DYBGANG PÅ 2,6M

FOR HVER TON SVANEN SKAL LØFTE, BLIVER DYBGANG EN 0,025CM STØRRE.

5.1 BEREGN DYBGANGEN, NÅR SVANEN SKAL LØFTE 3000 TON

KRANENS DYBGANG KAN BEREGNES VED HJÆLP AF LIGNIGEN :" Y=0,0025GANGE X PLUS 260 Y ER DYBGANGEN I CM  X ER VÆGTEN I TON AF DET KRANEN LØFTER"

5,2 TEGN GRAFEN FOR LIGNINGEN I ET KOORDINATSYSTEM MED ENHEDER, SOM VIST EN AF DE STORE  VEJDRAGERE TIL BROEN VEJER 5400TON.

5,3TEGN I KOORDINATSYSTEMET I ET LINJESTYKKE, DER VISER SVANENS DYBGANG, NÅR DEN SEJLER MED DENNE BELASTNING(VÆGT)

SÅDAN STÅR DER I OPGAVEN


Svar #14
19. april 2009 af sharra (Slettet)

VAR DET DE HER OPLYSNINGER DU VILLE HAVDE


Brugbart svar (0)

Svar #15
19. april 2009 af morell18 (Slettet)

5.1) 2,6m+ 0,00025m*3000TON=3,35 M   har omskrevet cm til m

5.2) du kan feks bare finde 2 styttepunkter os så forbinde dem med din linieal og forsætte ud til kanten parpiret.  0,0025*3+260= 260,008 osv..             

5.3) y=0,00025x+ 2,6m  X er lig med antal ton så indsætter du bare nogle støttepunkter og tegner den så ligesom i opg. 5.2


Svar #16
19. april 2009 af sharra (Slettet)

OG NÅR JEG NU PUTTER 5,3 IND PÅ 5,2S KOORDINAT HVORDAN KAN JEG NESKRIVE DET


Brugbart svar (0)

Svar #17
19. april 2009 af morell18 (Slettet)

Hvad??  du skal da ikke putte 5,3 ind nogle steder.


Svar #18
19. april 2009 af sharra (Slettet)

MEN HVIS JEG SKAL VÆRE ÆRLIG FOSTÅR JEG IKKE HELT OPG 5,3


Svar #19
19. april 2009 af sharra (Slettet)

SKAL JEG LAVE LIGESOM OPG 5,2 ALTSÅ LAVE EN CILLEBEN OG SÅ KOMME OP TIL 5400TON


Svar #20
19. april 2009 af sharra (Slettet)

MÅ JEG SPG EN MENER SPG HVIS DET ER OK


Forrige 1 2 Næste

Der er 33 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.