Matematik

Definitionsmængde Dm(f)

19. april 2009 af biqqu (Slettet)

Er der forskel på at skrive at Dm(f)=alle tal og Dm(f)=uendelig


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. april 2009 af Dynin (Slettet)

Hvis du med Dm(f)=uendelig mener ]-∞,∞[ så er der ingen forskel for reele tal....


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. april 2009 af peter lind

Ja. det er der. Det sidste er meningsløst.


Svar #3
19. april 2009 af biqqu (Slettet)

okay. Hvad nu hvis man har en graf der overhoved ikke skærer y-aksen, men parablen ligger forskudt. Hvad skal man så skrive? Hvis vi antager, at den skærer i (3,2)


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. april 2009 af Dynin (Slettet)

#3 en parabel er defineret for alle tal ...................... og den vil altid skære y-aksen! Bare sæt x=0 ...


Svar #5
19. april 2009 af biqqu (Slettet)

Ahh okay, det kan jeg godt se.


Skriv et svar til: Definitionsmængde Dm(f)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.