Engelsk

hvordan kan jeg lære engelsk

20. april 2009 af sharra (Slettet)

hej som sagt, hvordan kan jeg lære, engelsk på nemmer måde ,for har det svart ved engelsk.


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. april 2009 af [email protected] (Slettet)

Kære Sharra dit spørgsmål må være til mig :-)

På min hjemmeside har jeg skrevet hvordan man kan lære dansk nemt og sjovt. Hvis du læser den side og tænker ordet 'engelsk' i stedet for ordet 'dansk' så passer siden lige til dig.

find et emne du rigtig godt kan lide (for mig er det disneytegnefilm, romancer og science fiction)

find DVD'er om dit favoritemne Se dem med danske tekster første gang og med engelske tekster anden gang. Se de rigtig gode film mange gange og læg mærke til alle de sproglige nuancer.

Du skal bare lige huske på at holde dig langt væk fra Eddie Murphy film og de mere moderne film. personerne snakker for hurtigt og bander så meget at du ikke lærer et sprog der er i orden når du skal snakke med en censor eller en høflig amerikaner og hvis du bruger Eddie Murphy sprog på gaden i USA risikerer du at få seriøse smæk :-)

med venlig hilsen

Lea Thume hjemmessiden hedder www.thume.dk du kan eventuelt prøve at sammenligne den danske side jeg har lavet med den engelske oversættelse på siden


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. april 2009 af Zipzap112 (Slettet)

Hvis det er at forstå engelsk, kan du jo fx se nogle engelsk tv-kanaler eller sætte noget over den nederste del af underteksterne, så du ikke kan se dem, når du ser din yndlingsserie. Når du ser engelske DVDer, så slå underteksterne fra.

Ellers kan du læse engelsk bøger eller engelske fora. Det vigtigste er, at du kommer i kontakt med sproget, så du tvinges til at forstå det. Ellers så prøv, at spørge din lærer om nogle opgaver, der træner det du har sværest ved.

Hvis du gerne vil blive bedre til tale engelsk, kan du holde nogle "kun engelsk" dage, hvor du kun taler engelsk, og hvor dine forældre skal tale engelsk for at forstå dig. Det kan godt være du ikke kan sige så meget, men det at man taler, hjælper både på ens udtale og man lægger mærke til, hvor man står rent sprogligt.


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. april 2009 af [email protected] (Slettet)

Hvis man er meget genert foreslår jeg ofte at man begynder med at argumentere imod de film man ser derhjemme alene. Så kan man altid starte på at fortælle hovedpersonen at de i hvert fald ikke skal ...

Oh no dont go that way...  eller  You must remember...

Jeg fastholder altså at man skal se DVD filmene MED engelske undertekster, det gør det nemlig lettere at høre hvad de siger på skærmen og gør een bedre til at stave på engelsk. Desuden kan det hjælpe på ens ordforråd, det er meget nemmere at huske nye ord hvis man både hører og ser dem.

Jeg har hjulpet flere med den metode så det virker altså. Man kan som sagt se fremgangsmåden på min hjemmeside 

Med venlig hilsen

Lea Thume   www.thume.dk


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. april 2009 af bellaangel (Slettet)

jeg var på sprogrejse for noget tid siden, det hjalp mig.

jeg var i forvejen rimeligt god, jeg tror det skuldes mit store tv forbrug, siden jeg var lille begyndte de at sende flere og flere engelske serier, og efter at man har set dem et par gange, sider de fast i dit hovedet, og er derfra forbundet med underteksten.

håber det hjælper


Brugbart svar (1)

Svar #5
21. april 2009 af bellaangel (Slettet)

jeg har efter hånden set sex and the city otte gange (serien), de første to-tre gange med danske undertekster, derefter med engelske, så uden undertekster, så hvor de taler fransk med engelske undertekster. det hjælper!


Brugbart svar (0)

Svar #6
04. maj 2012 af Olego (Slettet)

www.filmsubs.blogspot.com - film på engelsk med engelske undertekster online.


Skriv et svar til: hvordan kan jeg lære engelsk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.