Matematik

2,27 timer om til timer og minutter

22. april 2009 af SkatteFaderen (Slettet)

Hvordan konverterer man 2,27 timer om til timer og minutter?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. april 2009 af manday (Slettet)

Hvordan man laver 2,27 timer om til minuter, gøres ved at gange 2,27 med 60 sekunder. Fordi der er 60 sekunder i et minut. :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. april 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: 2 timer = 2*60 minutter.

0,27 timer = 27/100 timer = 2,7/10 timer = 16,2/60 timer = 16,2 minutter =>

2,27 timer = 2 timer og 16,2 minutter.

Eventuelt kan du lave de 16,2 om til minutter og sekunder.


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. april 2009 af mathon

2,27 timer = 2 timer + 0,27 timer = 2 timer + 0,27*60 minutter = 2 timer 16,2 minutter

på TI89

sæt gradmål til Degree
efterfølgende
2,27 → MATH → Angle → DMS ⇒ 2°16' 12" læst som 2 timer 16 minutter og 12 sekunder

da omregningen grader, minutter og sekunder er den samme som timer, minutter og sekunder


Svar #4
22. april 2009 af SkatteFaderen (Slettet)

Ja, det er rigtigt. Jeg havde helt glemt, hvordan man gjorde.


Skriv et svar til: 2,27 timer om til timer og minutter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.