Matematik

geometri

23. april 2009 af izzi (Slettet)

hej

jeg vil gerne have hjælp til en simpel opgave.'

figur 2 viser en del af en fodboldbane, hvor en spiller skal sparke frispark fra punkt B

a) bestem siden AB og vinkel B i trekanten ABC

i denne trekant er siden BC 20 m og CA 8 m

hvad skal jeg gøre ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. april 2009 af PeterRasmussen94 (Slettet)

 umuligt at svare på ud fra dine oplysninger. Måske var det en ide at vise os opgaven.


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. april 2009 af Is this it? (Slettet)

antaget at din trekant er ret i vinklen c, så skal du bruge pythagoras  for at finde længden og tan-1til at finde vinklen..


Svar #3
23. april 2009 af izzi (Slettet)

præcis, jeg ligger lige opgaven ud.


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. april 2009 af mathon

tan(ABC) = (8,0/20,0)

tan(CBD) = ((8,0+7,32)/20,0)

<ABD = <CBD - <ABC


Skriv et svar til: geometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.