Matematik

POTENSER

26. april 2009 af Virullertungt (Slettet)

Hej !

har brug for lidt hjælp med et spørgsmål i matmatik:

det første er at man via den videnskabelige skrive måde, skal skrive hvor mange sekunder der er på et døgn, og hvor mange der er på et år. Svaret det gir 8,64.10^4,3,15.10^7

nogen der kan forklare mig med ord hvorfor svaret er som det er :)

MVH Nico:D


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. april 2009 af mathon

sekunder på et døgn:
24 timer á 3600 sek = 24*3600 = 86400 s = 8,64*104 s

sekunder på et år:
365 døgn á 8,64*104 s = 365*(8,64*104 s) = 365*8,64*104 s = 3153,6*104 s =
3,1536*103*104 s = 3,1536*103+4 s ≈ 3,15*107 s


Svar #2
26. april 2009 af Virullertungt (Slettet)

tak min ven (;- det gjorde det lidt mere overskueligt:D


Skriv et svar til: POTENSER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.