Matematik

f(x)=g(x)

26. april 2009 af skyt (Slettet)

 hej, er der nogen der kan huske formlen for f(x)=g(x)? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. april 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Hvad?


Svar #2
26. april 2009 af skyt (Slettet)

 jeg har to grafer. og opgaven er at jeg skal finde f(x)=g(x) altså beregne skæringspunktet 


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. april 2009 af Jerslev (Slettet)

#2: Ja, hvad med det? Sæt f(x) = g(x) og isoler x.


Svar #4
26. april 2009 af skyt (Slettet)

 nå ja kan godt se det nu ;) det var et dumt spørgsmål. men tak 


Skriv et svar til: f(x)=g(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.