Kemi

Fremlæggelse hjælp!

28. april 2009 af Fnulle00 (Slettet)

Hvis man nu skal fremlægge om klor, hvad burde man så komme ind på? Jeg har of fremstillelse og kemiske egenslaber? Har endvidere reaktioner til fremstillelsesdelen..


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. april 2009 af .:Tarzan:. (Slettet)

Hvor det er placeret henne i det periodiske system - kom ind på elektroner/isotoper osv osv... Hvad bruges det til? Hvad sker der med kroppen hvis jeg nu indtager klor :)


Svar #2
28. april 2009 af Fnulle00 (Slettet)

ok så lige et andet spørgsmål: Er det muligt at kunne huske alt det man skal sige? Jeg hader at kigeg ned i papirer og sådan...? For mig virker det lidt overvældende at visse personer bare kan huske hele svineriet fra hoved af? Har i et par gode tricks til hvordan man kan forberede sig, så det sætter sig fast?


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. april 2009 af Heidiiii (Slettet)

Øvelse, øvelse, øvelse !
Jo flere gange du får det læst igennem og højt, jo bedre sidder det simpelthen fast, selvom det er lidt kedeligt, er det den bedste løsning..

Du kan hænge dele af din fremlæggelse op, rundt omkring i huset, hvor du ser sedlerne selvfølgelig. Så kan du, når du sidder ved fjernsynet se din seddel, så læser du den og på den måde husker du den, da du så får øvet dig, uden det er meningen :)

Ellers, hvis du ikke bryder dig om papir med fremlæggelsen på, så lav bare en lille seddel, med enkelte nøgleord på (ingen sætninger, bare ord). Så ved du hvad du skal snakke om næste gang, ligesom hvis du holder dig til en PowerPoint..

Det er muligt at huske det meste, og det man husker er oftest det vigtigste ;)

Håber det hjælper lidt, held og lykke !


Skriv et svar til: Fremlæggelse hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.