Kemi

Ioniseringsgraden

02. maj 2009 af Becky4 (Slettet)

Hej folkens,

Er stødt på et spørsmål, som jeg håber i vil hjælpe mig med.

Har lavet en graf der viser sammenhængen mellem iosinerinsgraden og den formelle koncentration af ethansyre.

Er lidt i tvivl om hvordan den burde se ud.

α(%) = (  [B] / c(s)  ) * 100

Jeg har ioniseringsgraden ud af y-aksen og syrens formelle koncentration ud af x-aksen.

Er den omvendt proportionel eller lineær aftagende????

På forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. maj 2009 af kieslich (Slettet)

Med α på y-aksen og c(s) på x-aksen så har du omvendt proportionalitet . α = 100*[B]*1/c(s)


Svar #2
02. maj 2009 af Becky4 (Slettet)

Tak =:)


Skriv et svar til: Ioniseringsgraden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.