Kemi

Stofmængde haster hjælp

03. maj 2009 af Nazey (Slettet)

er der nogen der kan hjælpe mig mht. til min kemi opg... hvis der var nogen der kunne skrive hvad min fejl er, ville det være virkelig nice.. :-) 

her er beregningen: n = c · V = 0,1 M · 0,022 L = 0,0022 mol

det mit sp. var om enheden er rigtig, og om jeg har isoleret n rigtig 

på forhånd tak :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. maj 2009 af mathon

n = c · V = (0,1 mol/L) · (0,022 L) = 0,0022 mol


Svar #2
03. maj 2009 af Nazey (Slettet)

tak ska' du have mathon :-)


Skriv et svar til: Stofmængde haster hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.