Kemi

afvigelses procent haster hjælp

03. maj 2009 af Nazey (Slettet)

er der nogen der kan være venlig og sige hvad jeg har gjort forkert... :S

Nu vil jeg beregne masse% af eddikesyren, ved hjælp af følgende formel :
Masse% = (m(eddike) *100) / m   = (1321,144 g ·100%) / (1000 · 6,45567g)  = 20,46 %
 

Afv.% = ((20,46-4,8)·100% )/4,8 = 326,25% kan det lade sig gøre, at afvigelses procenten er så højt..?

håber at der er nogen der kan hjælpe

på forhånd tak :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. maj 2009 af dnadan (Slettet)

Skriv lige opgaven ordret ind, ellers er det lidt svært at forholde sig til om du bruger de rigtige informationer.


Skriv et svar til: afvigelses procent haster hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.