Matematik

Indekstal - HASTER MEGET

05. maj 2009 af StudieYus (Slettet)

Opgave 4 Nedenstående tabel viser antallet af pædagogstuderende i Danmark.

År:             1996                       2006

Antal:      17 229                   19 373

a) Bestem indekstallet for antallet af pædagogstuderende i 2006, idet 1996 vælges
som basisår.

Nogen ide til hvordan jeg kan lave den ? På forhånd tak.!


 


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. maj 2009 af kieslich (Slettet)

Når 1996 sættes til basisåret, skal alle værdier i alle år divideres med værdien for basisåret og ganges med 100, derved bliver inddekstallet i 1996 = 17229/17229*100 = 100 og i 2006 = 19373/17229*100=


Skriv et svar til: Indekstal - HASTER MEGET

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.