Matematik

potensfunktion

05. maj 2009 af lalida (Slettet)

I en model for vægten af aborrer i Gurre Sø antages det, at vægten W (målt i gram) af
aborrer som funktion af længden L (målt i cm) er af typen
 W(L)= b * La

a) Bestem en forskrift for W, når det oplyses, at W(7,1) = 5,5 og W(14,3) = 58,4 .

Jeg ved at formlen for at bestemme a er
a= log(y2) - log(y1)/log(x2) - log(x1)
Men jeg er i tvivl om, hvad der er x1, x2, y1 og y2, for hvad er det der er efter lighedstegnet?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. maj 2009 af Youngmann (Slettet)

W(7,1) =x1

5,5 = y1

W(14,3) = x2

58,4 = y2
 


Svar #2
05. maj 2009 af lalida (Slettet)

Hvordan kan det være, det er således? Koordinatsæt plejer da at være i en parantes


Svar #3
05. maj 2009 af lalida (Slettet)

Nej, hov, nu kan jeg se det. Tak for svar :).


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. maj 2009 af Youngmann (Slettet)

Hehe, selv tak ;)


Skriv et svar til: potensfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.