Matematik

Fordoblings- og halveringskonstant

05. maj 2009 af puttehil (Slettet)

Har brug for hjælp til denne opgave:

sammenhængen mellem efterspørgslen q stk. pr. dag af en vare og varens pris p kr. kan beskrives som:

q(p) = 600 * e^-0,125p.

Bestem efterspørgslen, når prisen er 6,30 kr.


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. maj 2009 af NejTilSvampe

 sæt p=6,30 og løs ligningen.


Brugbart svar (1)

Svar #2
05. maj 2009 af mathon

q(6,30) = 600 * e-0,125*6,30


Brugbart svar (1)

Svar #3
05. maj 2009 af Exupery (Slettet)

p=6,30. Indsæt og beregn q(6,30)


Skriv et svar til: Fordoblings- og halveringskonstant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.