Matematik

F´(0) hilfe :)

06. maj 2009 af miszczuk (Slettet)

f(x)=3x+10*e^2x

Bestem f´(0)

Nogen der kan hjælpe med denne simple ?

Jeg vil meget gerne have alle udregningerne.

På forhånd tusind tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. maj 2009 af Ridderteiro (Slettet)

f''(x)=3+10*2*e^2x

f'(0)=3+10*2*e^2*0

f''(0)=3+10*2*1

f'(0)=3+20

f'(0)=23


Svar #2
06. maj 2009 af miszczuk (Slettet)

Tusind tak for hurtigt svar, men når man differenter forsvinder 10 så ikke ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. maj 2009 af Ridderteiro (Slettet)

10 er i dette tilfælde en gange konstant og vil derfor blive.


Svar #4
06. maj 2009 af miszczuk (Slettet)

 OK, men hvorfor gør den det så ikke i dette tilfælde f(x)x^2-5x+4+2ln(x)

Der forsvinder 4 da når man differenter


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. maj 2009 af Ridderteiro (Slettet)

hvis du kigger efter 10 i den første, der ser du et * i den der der er der et +. ergo + = forsvind, * = blive.


Svar #6
06. maj 2009 af miszczuk (Slettet)

Super svar..!! lige det jeg skulle vide.. :)


Skriv et svar til: F´(0) hilfe :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.