Matematik

procent

07. maj 2009 af kritiko (Slettet)

f(x) = 0,1*x3, x>0.

a) Hvis x-værdien vokser fra 4 til 6, hvor mange procent er den så vokset med?
b) Udregn f(4) og f(6).
 

hvordan gør jeg


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. maj 2009 af mbujo (Slettet)

(f(6) / f(4) - 1) * 100%

Forstår ikke lige helt funktionen f(x) . 0.1*x3 ? Er det meningen der skal være et tre tal?  Eller er det opløftet i tredje? Det ville måske give mere mening :P


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. maj 2009 af niicki (Slettet)

a) (6/4)*100= 150% her af er den vokset halvtreds prcent

b) her tager du 4 og 6 og sætter dem ind på x´s plads i funktionen.


Svar #3
07. maj 2009 af kritiko (Slettet)

jo det skla opløftet i 3


Svar #4
07. maj 2009 af kritiko (Slettet)

niicki hvorfor er den kun vokset  havltreds procent men ikke de 150 procent så


Svar #5
07. maj 2009 af kritiko (Slettet)

hvor mange procent er f(6) større end f(4)

f(6)= 21.6

f(4)= 6.4

er det bare 15.2 % større ?


Brugbart svar (0)

Svar #6
07. maj 2009 af webnord (Slettet)

21,6 / 6,4 = 3,375  giver 237,5%


Brugbart svar (0)

Svar #7
07. maj 2009 af webnord (Slettet)

Hvis x-værdien vokser fra 4 til 6, hvor mange procent er den så vokset med?
 

x.værdien er vokset 6 / 4 = 1,5 giver 50 %

Men du mente sikkert f(x)


Skriv et svar til: procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.