Matematik

stamfunktion

07. maj 2009 af biqqu (Slettet)

Hvordan finder man stamfunktionen til f(x)=3x^2, hvis graf går gennem P(0,2)

Jeg har ikke svært ved at finde stamfunktionen: F(x)=x^3, men hvad skal jeg gøre at punktet?


Svar #1
07. maj 2009 af biqqu (Slettet)

Nåår.. F(x)=x^3+k <=>

2=0^2+k <=> 2=k

Korrekt?


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. maj 2009 af ibibib (Slettet)

ja


Svar #3
07. maj 2009 af biqqu (Slettet)

danke


Skriv et svar til: stamfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.