Matematik

mat b opgave

08. maj 2009 af MRL (Slettet)

Om en eksponentielt voksende funktion f gælder, at f (3) = 200 og f(5)=800 .
Bestem en forskrift for f .

hvad skal jeg?


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. maj 2009 af peter lind

En eksponentiel voksende funktion har formen f(x) = a*ekx. Sæt de opgivne værdier ind og du får ligninger til bestemmelse af a og k


Brugbart svar (1)

Svar #2
08. maj 2009 af lallenalle (Slettet)

der findes også en  formel ( i bund og grund det samme som i #1, men alligevel)

a= (y2/y1)^(1/(x2-x1))


Skriv et svar til: mat b opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.