Matematik
Differentialligning
28. november 2004 af
Gloom (Slettet)
Nogen der kan hjælpe mig med en løsning f til differentialligningen:
Sqrt[x]*dy/dx=y
for hvilken f(1)=1
(Sqrt=kvadratrod)
Sqrt[x]*dy/dx=y
for hvilken f(1)=1
(Sqrt=kvadratrod)
Svar #1
28. november 2004 af Epsilon (Slettet)
Skriv
dy/dx = y/sqrt(x)
og separer variable til
dy/y = sx/sqrt(x)
Brug partiel integration til at bestemme et udtryk for y som funktion af x. Bemærk, at vi har antaget, at
x>0
y er ikke-0
//Singularity
dy/dx = y/sqrt(x)
og separer variable til
dy/y = sx/sqrt(x)
Brug partiel integration til at bestemme et udtryk for y som funktion af x. Bemærk, at vi har antaget, at
x>0
y er ikke-0
//Singularity
Skriv et svar til: Differentialligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
