Matematik

hjælp

09. maj 2009 af b-freak (Slettet)

jeg kan simpelthen ikke huske hvordan man regner det ud :S

Bestem løsningen til ligningssystemet:

4x+5y=13

x-y=1


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. maj 2009 af peter lind

Du kan enten løse den sidste ligning med hensyn til x og sætte resultatet ind i den første ligninger eller du kan gange den sidste ligning med 4 og trække resultatet fra den første ligning.


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. maj 2009 af lallenalle (Slettet)

y=x-1

4*x+5(x-1)=13 (=)

4x+5x-5=13 (=)

9x =18 (=)

x= 18/9 =2

y=2-1 =1


Svar #3
09. maj 2009 af b-freak (Slettet)

takker jer begge !


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.