Matematik

diff ligninger

10. maj 2009 af niicki (Slettet)

hejsa jeg har fået en diff ligning som jeg ikke helt kan løse??

y´= (x+1)/3y2   og fx = y = (½x2+x+8)1/3

så skal jeg vise at y er en patikulær løsning til ligningen?

jeg kan ikke helt se hvilken sætning den passer ind i??

håber der er en der har mod på at hjælpe :)

mvh

nicki


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. maj 2009 af ibibib (Slettet)

Kan du ikke indsætte f '(x) i stedet for y '? dvs. lave en prøve.


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. maj 2009 af lallenalle (Slettet)

skal det gøres i hånden eller ?

jeg lige gennemført prøven på lommeregner og det virker :)


Skriv et svar til: diff ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.