Matematik

Boksplot i TI Interactive

10. maj 2009 af Friisi (Slettet)

Hej,

Jeg skal til eksamen i matematik i morgen, og har i forbindelse med min forberedelse netop opdaget, at jeg faktisk ikke ved, hvordan man laver boksplot i TI-Interactive, hvis man kun har et kvartilsæt at leve det ud fra.
Er der nogle som kan hjælpe?

På forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. maj 2009 af 2803Freja (Slettet)

Vedlagte pdf-fil har det du skal bruge i kapitlet Statistik


Svar #2
10. maj 2009 af Friisi (Slettet)

 Hej 2803Freja,

Tak for hjælpen, men jeg er ikke helt sikker på, at det hjælper mig så meget mht.  TI Interactive (computerprogrammet)?

Hvis jeg f.eks. får oplyst at Q1=4, Median=7 og Q3=45, hvordan laver jeg så et boksplot over dette i TI? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. maj 2009 af frkbel (Slettet)

jeg vil anbefale at gøre lige præcis boksplot i hånden i dette tilfælde!


Skriv et svar til: Boksplot i TI Interactive

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.